Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین رحیمی شعرباف، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم امروز (۳ تیر) در حاشیه بازدید از شرکت‌ها و ساختار‌های فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به عملکرد مطلوب پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: این مجموعه در استان فعالیت‌های خوبی داشته و دلسوزانه برای توسعه فناوری استان گام برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اصولا جهاد دانشگاهی ماموریت ذاتی برای توسعه فناوری دارد و حقیقتا در این زمینه گام‌های بزرگی برداشته و فعالیت‌های خوبی داشته و ورود جهاددانشگاهی برای توسعه پارک علم و فناوری کرمانشاه و جذب سرمایه برای ساخت برج فناوری آن حقیقتا ارزشمند است و جای قدردانی دارد.

او با اشاره به ساخت بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه، گفت: در برخی استان‌ها برج‌های فناوری احداث شده، اما در متراژ‌ها کوچکتر و برج فناوری کرمانشاه عملا بزرگترین برج فناوری کشور محسوب می‌شود.

رحیمی با اشاره به استقرار واحد‌های فناوری در این برج تاکید کرد: همه باید برای افزایش زیرساخت‌ها و فضا‌های مورد نیاز واحد‌های فناور تلاش کنیم.

معاون وزیر علوم تاکید کرد: امروز آمده ام که از عملکرد پارک علم و فناوری کرمانشاه در ایجاد این فضا برای کمک به شرکت‌ها و واحد‌های فناوری تقدیر کنم.

او در ادامه با اشاره به استقرار پارک‌های علم و فناوری در مراکز استان‌ها گفت: استان‌ها می‌بایست به واسطه این ساختار‌ها فضا‌های لازم برای فعالیت واحد‌های فناور و دانش آموختگان صاحب ایده را فراهم کنند.

او افزود: باید به سمتی برویم که در تمام شهرستان‌های کشور دانش آموختگان فضایی در اختیار داشته باشند که بتوانند ایده‌های خود را در آن عملی کرده و به محصول تبدیل کنند و همه در این زمینه باید کمک کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم پارک علم و فناوری توسعه ملی پارک علم و فناوری فناوری کرمانشاه برج فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟

ایسنا/کرمانشاه به گفته کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه، تاکنون هیچکدام از تجهیزات بازی پارک‌ها و زمین‌های بازی‌ کرمانشاه موفق به دریافت تاییدیه استاندارد نشده است.

رامین ریحانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تجهیزات بازی و ورزش موجود در پارک‌ها(زمین‌های بازی) و همچنین مراکز بازی سرپوشیده مشمول استاندارد بوده و به صورت مستمر رصد می‌شود، گفت: در سطح استان نزدیک به ۳۰۰ مرکز دارای تجهیزات بازی شامل پارک و شهربازی سرپوشیده وجود دارد که سال گذشته بیش از ۵۲۰ مورد بازرسی از تجهیزات موجود در این مراکز انجام شد.

وی با بیان اینکه نظارت بر استاندارد تجهیزات بازی شامل سه مرحله ساخت این تجهیزات، نصب و بهره‌برداری است، افزود: به هیچ عنوان نباید از تجهیزات بازی که فاقد نشان استاندارد هستند در پارک‌ها و یا شهربازی‌های سرپوشیده استفاده شود. به علاه در مرحله نصب و راه‌اندازی نیز باید الزامات استاندارد رعایت شود.

کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر و طی بازرسی‌هایی که صورت گرفته، هیچکدام از تجهیزات بازی نصب شده در پارک‌ها و زمین بازی‌های کرمانشاه موفق به دریافت تاییدیه استاندارد نشده اند و در شهربازی‌های سرپوشیده نیز تنها پنج تا ۱۰ درصد تجهیزات بازرسی شده استاندارد بوده است.

وی معضل دیگری که وجود دارد را نصب برخی از تجهیزات بازی در پارک‌ها از سوی بهره‌برداران خصوصی عنوان کرد که این تجهیزات نیز تاییدیه استاندارد ندارند و یادآور شد: شهرداری نباید برای استفاده از چنین تجهیزاتی که استاندارد آنها تایید نشده، قرارداد ببندد.

ریحانی از پیگیری مستمر اداره کل استاندارد استان برای استانداردسازی تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌ها یاد کرد و افزود: هر ساله از ماه‌های فروردین و اردیبهشت مکاتبات لازم را با شهرداری‌ها جهت استانداردسازی تجهیزات بازی پارک‌ها انجام می‌دهیم، اما متاسفانه تاکنون اقدام جدی در این زمینه صورت نداده اند.

وی مسئولیت بروز هرگونه حادثه در صورت استفاده از تجهیزات بازی غیراستاندارد در پارک‌ها را بر عهده شهرداری‌ها دانست.

کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه شهربازی‌های سرپوشیده نیز مسئولیت بر عهده اتحادیه مربوطه(شرکت‌های خدماتی) است، ادامه داد: اتحادیه به عنوان اولین مرجع باید از دادن مجوز به مراکزی که تجهیزات آنها غیراستاندارد است، خودداری کند.

ریحانی تاکید کرد: چنانچه متولیان امر شامل شهرداری‌ها و اتحادیه، اقدامات لازم را جهت استانداردسازی تجهیزات بازی انجام ندهند، اداره کل استاندارد ورود کرده و نسبت به برخورد قانونی و حتی پلمب تجهیزات غیراستاندارد اقدام می‌کند.

کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه، استانداردسازی تجهیزات بازی را نیازمند همراهی بخش‌های مختلف دانست و ادامه داد: اداره کل استاندارد در این زمینه عمدتا نقش نظارتی دارد، اما چنانچه اقدامات لازم از سوی دستگاه‌های مربوطه انجام نشود، اختیار قانونی برای پلمب تجهیزات غیرمجاز را نیز دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین شبکه پشتیبانی از سیستم‌های اتوماسیون شبکه بانکی کشور در «فرادیس البرز»
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور