Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاد دانشگاهی گفت: پروژه برج پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری استان کرمانشاه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط جهاد دانشگاهی و استانداری کرمانشاه طراحی و اجرا شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مریم ملونی مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاح برج فناوری کرمانشاه که با حضور رییس جمهوری و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، برگزار شد، با اشاره به توسعه زیست­ بوم نوآوری و فناوری در کشور گفت: برای دستیابی به این مهم با مقوله جهانی‌سازی محصولات و خدمات مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: عناصر مختلفی در شکل‌گیری ایده تا رسیدن به محصول دخیل است که علاوه بر حمایت استارتاپی و شرکتی باید پشتوانه فضای فکری هم برای صاحبان ایده در نظر گرفته شود.

ملونی با اشاره به اینکه افتتاح این برج می‌تواند کرمانشاه را به قطب فناوری کشور و منطقه تبدیل کند، بیان کرد: برای اینکه برج بتواند این تاثیرگذاری را داشته باشد باید یک هماهنگی و هم‌افزایی در اکوسیستم استانی و منطقه­ای شکل گیرد تا شرکت‌های دانش­بنیان با محوریت کسب و کار‌های نوآورانه و با کسب دانش‌های جدید زمینه توسعه صنایع نوین و اشتغال جوانان را فراهم کنند.

مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری را در سه مرحله تعریف کرد و گفت: در مرحله اول از توسعه علم و فناوری و در مرحله دوم از شکل‌گیری مراکز رشد، نوآوری و شرکت‌های دانش­بنیان حمایت کردیم به طوری­که امروز ۵ هزار و ۸۰۰ شرکت دانش­بنیان و واحد فناور در کشور فعالیت می­‌کنند.

وی مرحله سوم حمایت­‌ها را نگاه‌های چندجانبه برای توسعه زیست­بوم فناوری کشور دانست و تاکید کرد: در این مرحله ۱۱۰ خدمت ویژه از نظر مادی و معنوی برای توسعه کل فناوری‌های نوین در نظر گرفته شده است.


توسعه اشتغالزایی

حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم گفت: با توجه به ماموریت ذاتی جهاد دانشگاهی مبنی بر توسعه فناوری و اشتغال­زایی و همچنین در راستای توسعه نظام نوآوری و فناوری استان کرمانشاه و به منظور جهت ­دهی به ظرفیت­‌های دانشی قابل توجه در استان، پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه فعالیت خود را با تاسیس مرکز رشد واحد‌های فناور در سال ۸۴ آغاز کرد و به عنوان اولین و پویاترین پارک علم و فناوری غرب کشور با تکیه بر مزیت­‌های استانی و منطق‌ه‎­ای هدف اصلی خود را تکمیل اکوسیستم نوآوری و فناوری استان و توسعه اقتصاد دانش­‌بنیان قرار داد.

وی افزود: در همین راستا پروژه برج پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری استان کرمانشاه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط جهاد دانشگاهی و استانداری کرمانشاه طراحی و اجرا شد.


برج فناوری کرمانشاه

این پروژه در یکی از بهترین نقاط شهری به جهت دسترسی آسان به مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، سازمان‌­ها و نهاد‌های دولتی و غیر دولتی و شریان‌­های مرکزی و اصلی شهری قرار گرفته و با مساحت ۲۰ هزار متر مربع در ۱۶ طبقه طراحی و اجرا شده است.

برج فناوری دارای «فضا‌های اشتراکی»، «مراکز نوآوری»، «شتابدهنده­‌ها»، «ستاد پارک علم و فناوری»، «موسسات رشد یافته»، «واحد‌های فناور در مرحله پیش رشد و رشد»، «دفاتر کارگزاری» و انتقال فناوری»، «موسسات مالی و صندوق‌های سرمایه گذار خطرپذیر» و «موسسات خدمات­رسان به واحد‌های مستقر» است؛ که با مشارکت مالی استانداری، معاونت علمی و فناوری و جهاد دانشگاهی و بخش خصوصی اجرا شده است. در این طرح، ۶۵ میلیارد تومان تسهیلات دولتی و ۴۷ میلیارد ریال تسهیلات بخش خصوصی نقش داشته است.

با افتتاح این برج ۳۲۳ درصد به فضا‌های قابل واگذاری به واحد‌های فناور و دانش­بنیان افزوده شده و فضای لازم برای استقرار ۱۱۰ شرکت جدید فراهم می­شود.

عملیات اجرایی ساخت این برج فناوری توسط جهاد دانشگاهی کرمانشاه در راستای تامین فضای اداری، آزمایشگاهی و نمایشگاهی واحد‌های فناور درسال ۸۹ در ۱۶ طبقه و ۲۰ هزار متر مربع زیربنا آغاز شد.

علاوه بر تامین فضای لازم برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور، شرایط برای حضور شرکت­‌های ارائه دهنده خدمات تخصصی، دفاتر انتقال فناوری دانشگاه‌ها، نهاد‌های مالی و سرمایه گذاری، شتاب دهنده‌­ها و واحد‌های تحقیق و توسعه صنایع بزرگ نیز فراهم شده است.

در حال حاضر بالغ بر ۲۵۰ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند که با بهره برداری از برج فناوری ۲۰ هزار متر مربع (۳۲۳ درصد) به فضا‌های قابل واگذاری به واحد‌های فناور و دانش‌­بنیان افزوده شده و فضای لازم برای استقرار ۱۱۰ شرکت فناور جدید فراهم می‌شود.

در کنار ۱۱۰ شرکت فناور و ایجاد فضا‌های اشتراکی، مراکز نوآوری، شتابدهنده­ها، ستاد پارک علم و فناوری، موسسات رشد یافته، واحد‌های فناور در مرحله­ی پیش رشد و رشد، دفاتر کارگزاری و انتقال فناوری، موسسات مالی و صندوق‌­های سرمایه­‌گذار خطرپذیر و موسسات خدمات ­رسان به واحد­های مستقر در این برج فناوری که در یکی از بهترین نقاط شهری به جهت دسترسی آسان به مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، سازمان­‌ها و نهاد‌های دولتی و غیر دولتی ساخته شده مستقر می‌شوند و امید آن می‌رود که از این طریق گامی اساسی در توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان کرمانشاه برداشته شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری کارخانه نوآوری حمیدرضا طیبی معاونت علمی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واحد های فناور پارک علم و فناوری فناوری کرمانشاه نوآوری و فناوری استان کرمانشاه جهاد دانشگاهی برج فناوری دانش بنیان اجرا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد

اطلس زیرساخت‌های نوآوری کشور به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری طراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکی از مسائل و مشکلاتی که شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور با آن مواجه هستند، محل استقرارشان است. از این رو، این اطلس، با هدف پرکردن این فضای خالی در زیست بوم ایجاد شده تا طی آن تمام زیرساخت‌های فیزیکی در زیست بوم فناوری در یک سامانه یکپارچه قابل دسترسی باشند.

در اطلس زیرساخت‌های توسعه فناوری و نوآوری شکل گرفته در سطح کشور، شناسنامه هر یک از زیرساخت‌ها جهت بهره‌برداری سیاست‌گذاران، متولیان و نهادهای فعال در اکوسیستم، نمایش داده می‌شود. در این سامانه، اطلاعات مربوط به شتابدهنده‌ها، فضاهای کار اشتراکی، کارخانه‌های نوآوری، مراکز نوآوری و مراکز هم‌آفرینی و همچنین حوزه‌های اولویت‌دار جهت استقرار ارائه شده است.

6 شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

در واقع، هدف از ایجاد این سامانه، بهره‌وری از زیرساخت‌های فیزیکی و صنعتی موجود، افزایش هماهنگی‌ها، افزایش سرمایه‌گذاری های نوآورانه و توسعه اقتصاد است.

این سامانه به نشانی https://payesh.isti.ir/ در فضای وب قابل دسترسی است که البته در مرحله تکمیل است و طی چند ماه آینده رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی