Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، پهنه C دریاچه چیتگر در شهر تهران متعلق به بنیاد تعاون ارتش است و شرکت ها و تعاونی های زیر مجموعه این شرکت تعاونی در حال ساخت و ساز برج ها و پروژه های مختلفی در این پهنه هستند که هر کدام دارای زیبایی و امکانات و مزیت های مخصوص به خود است.
پهنه C دریاچه چیتگر را شهرک امام رضا (ع) یا پهنه نارنجستان نیز می نامند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تا کنون در این پهنه در منطقه 2 تهران، 8 برج با امکانات و نقشه ها و خصوصیات مختلف در حال ساخت هستند. با ما همراه باشید تا در ادامه با معرفی بیشتر زیباترین و خاص ترین برج های پهنه C با ما همراه باشید.
از نکاتی که باعث انجام ساخت و ساز های فراوان و سرمایه گذاری سرمایه گذاران متعدد و کشیده شدن آن ها به سمت پهنه C دریاچه چیتگر است می توان به نزدیکی این بخش به دریاچه چیتگر و پارک جنگلی چیتگر نام برد. این نزدیکی به مناطق خاص شهر تهران و همچنین نزدیکی به کوه های اطراف تهران باعث ایجاد آب و هوایی فوق العاده با کیفیت و مناسب شده است.
همچنین دلیل دیگر ایجاد این اقبال از سمت سرمایه گذاران نیز وجود مراکز تجاری، تفریحی و فرهنگی ورزشی بسیار خاص در این منطقه است. از جمله این مراکز می توان به بازار بزرگ ایران مال، مجموعه بام لند، مجتمع طوبی و... اشاره کرد که می توانند نیاز های ساکنین این پهنه برای داشتن زندگی مدرن، سالم و آرام را برطرف سازد.
پروژه برج های مرجان در پهنه C منطقه چیتگر دارای چه ویژگی هایی است؟
پروژه مرجان از پروژه های بسیار مدرن و به روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در ساخت آن از بهترین و پیشرفته ترین فناوری های روز دنیا استفاده شده است. در ساخت این پروژه از Damper یا میراگر جهت کاهش لرزش های ناشی از زلزله و عوامل طبیعی دیگر و در نتیجه کاهش خسارات استفاده می شود.
این میراگر ها که برای تامین آن با شرکت Damptech دانمارک قراردادی بسته شده است، قرار است در داخل و در نمای پروژه به صورتی که قابل دیدن و قابل رویت باشد قرار گیرد تا علاوه بر افزایش ایمنی پروژه، چشم اندازی مدرن و زیبا را به آن ببخشد. این پروژه دارای چهل و دو طبقه خواهد بود.
نقشه این پروژه به نحوی طراحی شده است تا در چهل و دو طبقه آن متراژ های مختلف با تنوعی بی مثال به کار گرفته شود. در ساخت این پروژه واحد هایی با متراژهای 80 متر، 105 متر، 120 متر، 130 متر و 150 متر مربع در نظر گرفته شده اند که می تواند برای هر سرمایه گذاری با هر بودجه ای نیز مناسب باشد. لازم به ذکر است که متراژهای کوچک تر دارای دو خواب و متراژ های بزرگ تر نیز سه اتاق خواب دارند. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات برج های پهنه c با امکانات خاص هستید با ما در ادامه همراه باشید.  
امکانات پروژه برج های مرجان به چه شکلی است؟
●       نیروگاه اختصاصی برق پروژه (منبع تامین انرژی پروژه، برق برج های پروژه را فراهم کرده و در صورت تامین برق بیش از نیاز واحد ها می توانند این انرژی را برای فروش بگذارند.)
●       سالن اجتماعات اختصاصی ساکنین
●       لابی بزرگ و بسیار مجلل
●       انباری اختصاصی
●       4  خط آسانسور
●       روف گاردن
●       جایگاه فرود هلیکوپتر
پروژه برج های پدافند در پهنه C منطقه چیتگر دارای چه خصوصیاتی هستند؟
این پروژه که از پروژه های ارتش جمهوری اسلامی ایران می باشد در شهرک امام رضا (ع) و در بلوار پژوهش قرار دارد. پروژه برج های پدافند متشکل از دو برج با نام های C و H است که در حال حاضر در مرحله ساخت می باشند. این پروژه دارای یکی از بهترین دسترسی ها به مراکز تفریحی و راه های اصلی و اتوبان های تهران است که از این حیث برتری خاص و ویژه ای دارد.
متراژ واحد های در نظر گرفته شده برای این پروژه نیز متفاوت و متنوع است و واحدهایی با متراژهای 60 متر، 90 متر، 120 متر، 180 متر و 240 متر مربع در این پروژه در نظر گرفته شده اند که می تواند برای سرمایه گذاران با هر بودجه ای مناسب باشد. واحد های این پروژه نیز مانند پروژه های دیگر در تقسیم بندی های دو و سه اتاق خوابه وجود دارند.
پروژه پدافند دارای چه امکاناتی است؟
●       چندین خط آسانسور
●       محوطه فضای سبز بزرگ و زیبا
●       لابی بزرگ و بسیار مجلل
●       فضای تجاری در طبقه همکف جهت رفاه ساکنین
●       استفاده از damper زیر ستون ها
●       سالن ورزش اختصاصی
●       سالن اجتماعات اختصاصی
برج های نیروی زمینی ارتش چه ویژگی هایی دارند؟
تعداد برج های پروژه نیروی زمینی ارتش که در منطقه مروارید شهر از پهنه C در حال ساخت هستند در حال حاضر 4 برج می باشد. این برج ها هر کدام در مرحله متفاوتی از ساخت هستند که می توانید با در نظر گرفتن بودجه خود به سراغ هرکدام از این برج های زیبا و خوش ساخت بروید.
متراژ واحد های این پروژه در 4 تیپ مختلف و از 93 متر مربع دارای 2 اتاق خواب تا 135 متر مربع 3 خوابه متفاوت می باشد و از جمله امکانات این پروژه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
●       جایگاه فرود هلیکوپتر
●       هشت خط آسانسور
●       سال اجتماعات اختصاصی
●       سالن ورزش اختصاصی
●       خشکشویی
●       دوربین مدار بسته
●       لابی بزرگ و مجلل
●       سیستم شوتینگ زباله
●       جاروبرقی مرکزی
●       آنتن مرکزی
●       انباری و پارکینگ اختصاصی هر واحد
 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: چیتگر منطقه 22 تهران برج های چیتگر پروژه برج دریاچه چیتگر متر مربع دارای چه واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۹۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها

همشهری آنلاین- سیدمحمد فخار: میزان پساب روزانه کارواش‌ها معادل آب مصرفی 11500نفر است و باید برای کنترل این میزان آب و تصفیه آن اقدام فوری و جدی صورت گیرد.

هم‌اکنون مستندات و وضعیت‌ زیست‌محیطی ۲۶۳واحد از کارواش‌ها در تهران در سامانه جامع محیط‌زیست ثبت شده است. طی سال‌های گذشته، واحدهای خدماتی، مشمول واحدهای آلاینده نمی‌شدند ولی براساس شیوه‌نامه جدید و تصویب‌نامه هیأت وزیران در ۲۷اسفند سال ۱۴۰۱، همه واحدهای خدماتی درصورت آلایندگی مشمول پرداخت عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز می‌شوند.

کارواش‌ها جزو مراکز خدماتی محسوب می‌شوند و در اولویت کاری محیط‌زیست تهران قرار دارند. رئیس اداره پایش اداره کل محیط‌زیست استان تهران با اعلام خبر شناسایی ۱۶۲کارواش آلاینده در پایتخت طی سال گذشته می‌گوید: پساب این حرفه مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی است که باید با آن برخورد شود.
به‌گفته الهه بیگی، اداره‌های محیط‌زیست شهرستان‌های استان تهران، کارواش‌ها را شناسایی و مدارک آنها را بررسی می‌کنند و اگر در بازدید متوجه آلایندگی شوند، به صاحبان کارواش اخطار می‌دهند. مهلت اخطاریه بیش از 2هفته است. اگر این کارواش‌ها پس از صدور اخطاریه اول اقدامی برای رفع آلایندگی انجام ندهند، اخطاریه دوم با مهلت مناسب صادر می‌شود. او ادامه داد: اگر واحد آلاینده اقدامی نکند، مستندات آن در سامانه محیط‌زیست در قسمت آلاینده‌ها ثبت و مشمول پرداخت عوارض می‌شود. این عوارض به‌صورت فصلی است و واحدهایی که آلایندگی آنها تشخیص داده‌می‌شود، هر 3ماه اطلاعات‌شان در سامانه جامع بارگذاری و مشمول پرداخت عوارض می‌شود.

استانداردسازی کارواش‌ها
براساس اعلام اداره پایش اداره کل محیط‌زیست استان تهران، ۲۶۳مورد کارواش در سامانه جامع محیط‌زیست ثبت شده اما تعداد کارواش‌های مشمول فهرست صنایع آلاینده بیش از اینهاست. عمده مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها مربوط به پساب است و اگر پساب آنها بدون تصفیه وارد منابع پذیرنده مانند اراضی کشاورزی، چاه‌ها و آب‌های سطحی شود، آلاینده محسوب می‌شود چراکه مواد شوینده استفاده شده در کارواش به‌طور مستقیم وارد محیط‌زیست می‌شود. اگر کارواش‌ها بسته به حجم پساب تولیدی، استانداردسازی نکنند و به‌صورت خام وارد منابع پذیرنده شود، آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را در پی خواهد داشت و درصورت ورود به اراضی کشاورزی تبعات دیگری نیز دارد.
بنابراین اولویت اصلی ما برای کارواش‌ها استانداردسازی پساب‌ آنهاست، چون این پساب‌ها حاوی آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی است. براساس بازدیدهای انجام‌شده در حال حاضر میزان آلایندگی کارواش‌ها روند کاهشی داشته و اغلب آنها به استانداردهای محیط‌زیستی واقف هستند، چراکه در اخطاریه‌های صادرشده اقدامات لازم برای رفع آلودگی ذکر می‌شود و در نتیجه اغلب کارواش‌ها سیستم استانداردسازی پساب را باید داشته باشند.

مکث
ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها

طبق اطلاعات سامانه بهداشت محیط کسب‌وکار، میزان آب مصرفی در کارواش‌ها بین ۱۵۰‌تا۴۰۰لیتر به ازای هر ماشین تخمین زده می‌شود. هم‌اکنون بالغ بر ۳۰۰کارواش در سطح شهر تهران با احتساب تولید میانگین پساب روزانه هر واحد 5هزار لیتر و در مجموع روزانه بیش از 1.5میلیون لیتر پساب آلوده به منابع پذیرنده کلانشهر تهران اضافه می‌کنند. به این ترتیب سالانه 547میلیون لیتر پساب وارد محیط‌زیست می‌شود که این رقم اندازه نصف دریاچه چیتگر است. به دیگر سخن کارواش‌های تهران هر 2سال حجمی اندازه یک دریاچه چیتگر پساب آلوده وارد محیط‌زیست این شهر می‌کنند و باید هرچه سریع‌تر به آن رسیدگی شود.

کد خبر 850361 برچسب‌ها تهران محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • «مدرسه در دست بچه‌ها» اثری خودانگیخته است
  • بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید
  • مسجد شناور الجبار (+تصاویر)
  • تخصیص ۳ میلیارد تومان برای ساخت پلاژ در جزیره خارک